GREAT | benefits
21633
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21633,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive
 

Altijd dichtbij

De zaak is altijd dichtbij, want GreatPOS is via het internet te beheren; thuis, op het strand, in het buitenland. Als u maar toegang tot het internet heeft. De menukaart aanpassen, verkooprapportage opvragen of diensten beheren. Alle functionaliteit is overal beschikbaar, u hoeft zelfs geen software te installeren. Alles wat u nodig heeft is een computer met een web browser. Natuurlijk kunt u altijd afrekenen; ook als uw internetverbinding even niet werkt.

Innovatief

Wij houden de aanschafprijs en onderhoudskosten laag door onze nieuwe technologie. U hoeft geen speciale en kostbare computers aan te schaffen, alles wat u nodig heeft is onze compacte centrale, een WiFi–netwerk en tablet(s). Zo eenvoudig is het; GreatPOS werkt op ieder apparaat dat voorzien is van Android. Of het nu een tablet is of een smartphone!

Dat is niet alleen slim maar ook ‘groen’. Want onze techniek gebruikt maar een fractie van de energie van traditionele systemen.

Flexibel

GreatPOS is erg gebruiksvriendelijk en geschikt voor zowel kleinere als grote ondernemingen. Wat u ook verkoopt; broodjes, ijs, hamburgers, pannen- koeken of culinaire verwennerijen met een ster.

Groeit uw onderneming? GreatPOS groeit mee! Het aantal afrekenpunten is eenvoudig uit te breiden en het geavanceerde bedrijfsmodel ondersteunt probleemloos meerdere vestigingen en formules.

Energiezuinig

GreatPOS is niet alleen slim maar ook ‘groen’. Want onze techniek gebruikt maar een fractie van de energie van traditionele systemen. Op onze compacte centrale vormt de GreatPOS server-applicatie het ‘brein’ van het systeem. Onze centrale is een Linux–systeem zodat u zich over betrouwbaarheid, veiligheid en virussen geen zorgen hoeft te maken. Bovendien is deze bijzonder energiezuinig; namelijk 15 Watt.

Onze compacte centrale

Met zijn (net geen) 10cm hoog is onze centrale het brein van het systeem. Onze applicatieserver is een (ububntu) Linux systeem; dus over stabiliteit, veiligheid en virussen hoeft u zich geen zorgen te maken. Linux servers zijn bijzonder efficiënt; het energieverbruik blijft beperkt en de onderdelen worden minder warm waardoor ze veel langer meegaan. Meer rekenkracht uit minder energie.